Ugradbeni ormari


Ugradbeni ormari

Idealno rješenje za svaki prostor

Ugradbeni ormar s kliznim vratima je idealan proizvod za iskorištenje svakog centimetra prostora, gdje ćete smestiti većinu svojih stvari, a da se pritome dizajnom savršeno uklopi u prostor. Izrađuje se po mjeri od zida do zida, te od poda do stropa.

Za izradu ormara se koriste razni dekori, a najčešće se primjenjuje iveral bijele boje.Klizna vrata izrađujemo od aluminijskih profila sa kvalitetnim kotačićima koji pruža dugotrajnost, pouzdanost i jednostavnost održavanja.

ugradbeni_ormari_kvk_stolarija_namjestaj_slavonski_brod_ (1)

Vrata se mogu individualno kreirati bila onda jedostavna od jednog materijala ili dodavanjem pregrada gdje se mogu kombinirati razni dekori, ogledala ili stakla.

Unutrašnjost ormara se prilagođava Vašim potrebama i životnim navikama, stoga Vam donosimo primjere kako bi unutrašnjost mogla izgledati:Najveća prednost ugradbenih ormara je u tome što sami organizirate unutrašnjost.Tako sami određujete broj i smještaj polica, koliko garderobih cijevi želite, da li želite lift koji Vam omogućuje iskoristivost najviših dijelova ormara, hoće Vaš ormar imati ladice, izvlačne vješalice, nosače hlača, kravata ili remenja, izvlačne police ili možda izvlačne košare, mogućnosti su mnogobrojne.

Vaš konačni odabir će biti najbolja kombinacija za maksimalnu iskoristivost prostora, a uz to najbolje od svega je što imate mogućnost uskladiti budžet sa potrebama i željama.

Primjeri ugradbenih ormara